• Slaapkamer Bella Vista
  Slaapkamer Bella Vista
 • keuken Bella Vista
  keuken Bella Vista • Slaapkamer Bella Vista
  Slaapkamer Bella Vista
 • keuken Bella Vista
  keuken Bella Vista • Welkom in Italie!


  Welkom in Italie!  Ons typisch Lombardisch huis bevindt zich in Torre, een fractie van Porto-Valtravaglia op ongeveer twee km van het meer, aan de oostoever van het Lago-Maggiore. Wij verhuren drie prachtige appartementen in deze woning aan Lago Maggiore. De appartementen zijn voorzien van alle luxe.
   

  De oorsprong van Torre stamt uit de middeleeuwen en het dorp heeft zijn caracter behouden. Er lopen geen drukke doorgaande wegen door het dorp, daarom is het een oase van rust. De zonnige ligging is garant voor een subtropisch klimaat. In Torre is een klein supermarktje, een grote supermarkt bevindt zich in Porto-Valtravaglia.

  De woning is opgebouwd uit drie appartementen. Appartement Giardino (begane grond)  is bedoeld voor vier personen, appartement Bella Vista (1. verdieping)  is bedoeld voor vijf personen en appartement Panorama (2. verdieping) is bedoeld voor zes personen. Iedere woning heeft zijn eigen ingang. Grote omheinde tuin met ligbedden, BBQ, tafels en stoelen, speeltent en poedelbadje voor de kinderen, om heerlijk te relaxen. Ideale locatie voor alle leeftijden. Drie parkeerplaatsen bij de woning.

  Kijk gerust rond op de website, hier vindt u alle informatie over de woning, appartementen, locatie en bezienswaardigheden. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, maar natuurlijk ook voor boekingen kunt u contact opnemen met ons via de gegevens onder het kopje contact.

  Fijne Vakantie,

  Familie Greco-Jansen